Svalövs smide

Er pålitliga partner för högkvalitativa stålarbeten

Grundat 2006, har Svalövs Smide etablerat sig som en ledande aktör inom stålindustrin i Svalöv, med en lång tradition av att leverera exceptionell kvalitet och service. 

Om oss

Välkommen till Svalövs Smide, ert pålitliga smidesföretag med bas i Svalöv, Skåne. Sedan vår grundning 2006 har vi levererat högkvalitativa stålarbeten, specialiserade reparationer och skräddarsydda lösningar för en rad olika sektorer, inklusive bygg, industri, entreprenad och lantbruk.

 

Vi är stolta över vår förmåga att hantera en rad olika projekt, från tillverkning av järn- och balkkonstruktioner, trappor och räcken till komplexa reparationsuppdrag på NCC Stenkrossar och transportörer. Vidare tillverkar vi slitdetaljer i vår egen verkstad och hanterar legojobb i både mindre och medelstora serier.

För oss är kundens önskemål alltid i fokus. Vi tror på att leverera högsta kvalitet, i rätt tid och till rätt pris, oavsett om det gäller stora företagskunder eller enskilda privatpersoner. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa er med era smidesbehov.